Grootegast-  Zaterdag 8 april 2017 is de LEGiO-run in Grootegast. De LEGiO-run is een supergezellige wedstrijd en recreatieve loop. Om je goed voor te bereiden op de LEGiO-run worden er in Grootegast twee hardloopclinics aangeboden.

Fysio Grootegast geeft hardlooptrainingen vanaf dinsdag 7 februari. Pauline Tijdens kan u begeleiden richting het uitlopen van de 5 of 10 km. Fysio Grootegast heeft als missie zorg voor bewegen en wil er dan ook alles aan doen om de deelnemers zo goed mogelijk aan de start te krijgen. Ze hebben daarom in februari en maart een inloopspreekuur op donderdagen, vanaf 19 uur kan u langskomen met vragen en/of klachten bij Bas Jansen van Galen.

Sportschool Fit-Now geeft de trainingen vanaf woensdag 1 februari. Onder leiding van een triatleet en een loopscholing-instructeur krijgt u loopscholing met een opbouw richting de 5 km. Deze clinic wordt vanuit de sportschool georganiseerd en daarom mag u ook tot aan de LEGiO-run gratis gebruik maken van de sportschoolfaciliteiten.

Wilt u deelnemen aan de clinics op dinsdag of woensdag, neem dan contact op met fysio Grootegast of Fit-Now Grootegast.

De LEGiO-run is heel blij dat de sportaanbieders in Grootegast de LEGiO-run omarmen. Dit laat zien dat de LEGiO-run leeft. Wij hopen hiermee natuurlijk nog meer lopers aan de start te krijgen. U kunt zich tot 15 maart voor-inschrijven via www.legiorun.nl/inschrijven. U ontvangt dan korting en een startnummer in het thema, met uw eigen naam er op. Op 8 april kunt u zich na-inschrijven op het Marktplein vanaf 11:30 uur tot een half uur voor aanvang van desbetreffende run.

Geef u op voor deze clinics en zorg ervoor dat u klaar bent voor de LEGiO-run!

PERSBERICHT LEGIO-RUN